Foto van een Hitachi Zaxis 85us. Vanochtend even mooi fotootje in de sneeuw. Foto is geplaatst door deutzieee op 01-04-2022 om 22:04:59, met 7 reacties.

Hitachi Zaxis 85

+1
deutzieee
Foto van een Hitachi Zaxis 85us. Vanochtend even mooi fotootje in de sneeuw

Reacties

+2
New Kobelco
Mooi type machine vind ik dit. Grondwerkers bij ons in de streek kiezen hier nogal voor de 8 ton van Kubota. Ik zou persoonlijk voor dit type kiezen.
+1
Johnnyput
@New Kobelco beetje dubbel, bij de kubota kan de giek nog zwenken, verdomd handig met momenten.tuinaannemer waar ik af en toe kom heeft nu na 3 kubota 8t een zaxis 65 met triple zwenk giek, en laten verzwaren naar 8t. Hun mening gaat het een ideaal kraantje zijn.
+3
a3vandiejen
Collega van Wim...mooie foto.
+3
wim-same
@a3vandiejen Ha ha. en ook een achter buurman Adrie.
a3vandiejen
+1
jesperb
Ik draai regelmatig met een Takeuchi tb 290, de giek is praktisch speling vrij alleen de pen van de zwenkgiek heeft speling. Ik kan er ook niet echt de meerwaarde van vinden. Bij de grotere kranen zie je de bak niet meer als je de giek ietwat naar rechts zwenkt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hitachi Zaxis 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!