Same Diamond 260 met Peecon CARgo drieasser met maisbak naast een John Deere 6950 hakselaar tijdens de maisoogst van 2004. Alles machines zijn van loonwerken Greefs uit Essen (B).Toen ze deze tractor

Same Diamond 260

+9
Same Diamond 260 met Peecon CARgo drieasser met maisbak naast een John Deere 6950 hakselaar tijdens de maisoogst van 2004. Alles machines zijn van loonwerken Greefs uit Essen (B).
Toen ze deze tractor kochten was ik een jaar of 12 gok, enorm indrukwekkend was dat. Pas veel later ontdekte ik dat het eigenlijk redelijk uniek was om zo’n trekker in je buurt te hebben. Gelukkig heb ik er geen weinig foto’s van gemaakt.

Reacties

+4
wim-same
Een prachtige combinatie, maar in feite was dit een Deutz-Fahr vlak na de Fusie met Same Deutz-Fahr groep
+3
FONHOF
@wim-same vgm zijn deze zelfs groen onder de rode verf
+1
Gavrie Willemsen
@FONHOF ja want als je de verf er per ongeluk eraf spoot met een drukspuit dan kwam het groen eronderuit. Op zich vreemd, dat ze die niet gelijk rood hebben gespoten in de Deutz fabriek
+1
roscho
@Gavrie Willemsen Mogelijk had Deutz nog een voorraadje trekkers staan die plotseling onder de naam Same verkocht moesten worden en werden ze daarvoor overgespoten. Wellicht zonder goed te schuren, als je de verf er zo af kon spuiten.
+2
Wimariete
@roscho gebeurde in het begin ook met claas. De Renault trekkers die over waren, werden ook Claas groen gespoten.
+1
wim-same
@Wimariete en bij New Holland, de TM serie kwam er ook zwart onder het blauw vandaan.
+2
wim-same
@Gavrie Willemsen de kunststof delen werden van groen kunststof gemaakt. Daarna werden ze oranje gespoten. omdat verf op kunststof slecht hecht, kan je het er ook met een hoge drukspuit af spuiten.
+1
FONHOF
@wim-same dus het neusje zal van rood plastic, die is tenslotte same eigen
+1
FONHOF
@wim-same dus het neusje zal van rood plastic, die is tenslotte same eigen
+1
wim-same
@FONHOF zou kunnen, weet ik niet. Ik had een Same Rubin, en de spatborden waren zwart onder de rode verf. Deze cabine stond op Same, Lamborghini, Hurlimann en Deutz-Fahr.
+4
Towaberg
Groen achter de oren 🤣
+4
XC 70
De kar is nog steeds in dienst
+1
@XC 70 niet bij Greefs in ieder geval. Weet jij waar wel?
XC 70
@maarten-suykerbuyk
Ik dacht ze daar een paar jaar geleden nog gezien te hebben
+2
@XC 70 Hmm, nee, is toch al weer eventjes weg hoor. Ik denk vanaf dat ze die Dezeure drieasser hebben dat ie weg is. Maar hij heeft er inderdaad wel heel lang geweest. Maar hun tandemassers nog langer! En die zijn effectief nog steeds in gebruik!
+3
Wimariete
Mooie combinatie. Prachtig gezicht
+4
catfan55
Heel mooi plaatje inderdaad
a3vandiejen
Machtig mooie trekker en combinatie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Diamond 260 en hebben de trefwoorden drie-asser , mais hakselen , peecon en Mais geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!