Foto van een Massey Ferguson 135. Foto is geplaatst door richard-vroegindeweij op 27-04-2022 om 16:51:23, met 9 reacties.

Massey Ferguson 135

+5
Foto van een Massey Ferguson 135

Reacties

+3
kramer
Een met schelpjes, dat zie je niet zo vaak, wel mooie trekker.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @kramer:
Een met schelpjes, dat zie je niet zo vaak

Heb ook spijt die van mij te hebben verkocht. Maar zoals jij ook zegt: dit is geen smalspoor maar een standaard 135. Wel met smallere voorbandjes.

(klik om te vergroten)

+3
siem
@kramer dacht dat 135 met schuine vooras altijd schelpjes had?
En met rechte vooras vierkante spatborden
+2
DualPower
@kramer Ik vind de schelpen op deze trekkers ook veel mooier. Maar ze zijn wel minder praktisch; moest vroeger op onze 133 na het weideslepen voorzichtig optrekken!
+3
Klop deze is dan ook in Frankrijk gemaakt speciaal voor de wijn bouw het is een smalspoor
+3
kramer
@richard-vroegindeweij Ik zie nergens aan dat dit een smalspoor is, en al helemaal niet op de andere foto, met zulke spatborden rijden er wel meer in Nederland.
+3
kramer
+1
Albert Peters
Wat het is maakt niet veel ui
Maar is wel heel mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 en hebben de trefwoorden hobby en toertocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!