Foto van 2 Weidemann 1390. Officieel  gewoon eens gaan kijken 😅, wel goed dat er ene stond met dichte cabine en een open. Het ervaart toch heel verschillend vind ik.

Weidemann 1390 (wiellader)

+5
New Kobelco
Foto van 2 Weidemann 1390. Officieel gewoon eens gaan kijken 😅, wel goed dat er ene stond met dichte cabine en een open. Het ervaart toch heel verschillend vind ik.

Reacties

wim-same
@New Kobelco En die met de dichte cabine voelt toch veel beter aan onder alle weer omstandigheden.
+1
New Kobelco
@wim-same
ja, absoluut ik zou het wel weten, doe mij maar met. Maar we werken meestal met nog andere collega’s rondom u en is misschien een open cabine verstandiger. We zijn ook nog maar wat aan het rond kijken.
selectford
Bij peeters goede service daar altijd vind ik .
New Kobelco
@selectford
Ik hoor Johan graag bezig, hij gooit er ook gewoon alles uit wat hij denkt.
selectford
@New Kobelco ja klopt maar dat kan Jan ook 😂
+1
Fast Eddy
Die met cabine heeft ook een andere giek zie ik.
+2
New Kobelco
@Fast Eddy
Ik mocht ze zelf even proberen, de ene baas was er net even niet en de andere was druk bezig dus heb geen uitleg gekregen. Ik had onze Weidemann daar binnen gebracht voor eerste onderhoud, daarom.
Fast Eddy
@New Kobelco

Als veel met hydraulisch aangedreven machines gaat werken is de M-drive optie aan te bevelen.
+1
New Kobelco
@Fast Eddy
Ja dat heb je al meer verteld 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1390 (wiellader) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!