Met de korteschijveneg Certos 2TX spreekt Amazone boeren aan die veel organische massa moeten inwerken. Met de grote schijven en de vrij eenvoudige uitrusting is hij goed geschikt voor deze toepassing

Amazone Certos 2TX

+1
AgriTrader
Met de korteschijveneg Certos 2TX spreekt Amazone boeren aan die veel organische massa moeten inwerken. Met de grote schijven en de vrij eenvoudige uitrusting is hij goed geschikt voor deze toepassing, en ook na de eerste stoppelbewerking laat hij een goed beeld achter.

Het volledige testrapport lees je hier: agritrader.org/test-rapport/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Amazone Cultivator en hebben de trefwoorden stoppelbewerking , Agri Trader Test Jaarboek , Certus 2TX , Eg voor het grove werk en Korteschijveneg geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!