Foto van een Massey Ferguson 5613Stro afhalen van de worteltjes. Er ligt stro op de wortelen, dan plastic en nog een laag stro.Met de doekenroller van de fresia's trekken we van de zijkant het plastic

Massey Ferguson 5613

+6
DANOONTJE POWERR
Foto van een Massey Ferguson 5613
Stro afhalen van de worteltjes.
Er ligt stro op de wortelen, dan plastic en nog een laag stro.
Met de doekenroller van de fresia's trekken we van de zijkant het plastic er tussenuit en daarna met de opraapwagen eerst het losse stro weg en vervolgens het stro tussen het gewas weg.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
langeslagdiesel
@DANOONTJE POWERR vond het 30 jaar terug wel leuk voorjaars werk. Er kwam alleen geen end aan als er 40 ton stro op een bunder lag. En als je wat aan de late kant was zaten er overal eenden te broeden in het stro. Dan moest je overal plukken laten liggen waar die beesten zitten te broeden.
DANOONTJE POWERR
@langeslagdiesel hier nog geen eenden gezien.
Elke keer rooien we ruim 3 bedjes, dan heeft hij weer een vracht (16 kisten) vol.
Dus wel bewerkelijk ja.
Nu is een ander perceel mislukt dus gaan we waarschijnlijk elke dag rooien ipv om de dag
langeslagdiesel
@DANOONTJE POWERR waspeen toch?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5613 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!