Foto van een Hitachi ZW 250, foto in Brecht genomen tijdens het laden van grind. Stonden vast niet veel uren op de hitachi aangezien cabine nog naar nieuw rook. De MAN hebben wij 4 juni 1 jaar en staa

Hitachi ZW 220

+2
New Kobelco
Foto van een Hitachi ZW 250, foto in Brecht genomen tijdens het laden van grind. Stonden vast niet veel uren op de hitachi aangezien cabine nog naar nieuw rook. De MAN hebben wij 4 juni 1 jaar en staan nu ruim 28.000km op.

Reacties

+1
Albert Peters
Mooie auto👍👍
+1
Rondeutz06
@Albert Peters het ging om de shovel 😅,maar je hebt wel gelijk, ik dacht eerst dat @stijn-de-bock een vrachtje kwam halen
Tevreden van de nieuwe MAN?
New Kobelco
@maarten-suykerbuyk
Ajk container systeem gecombineerd met motor PTO werkt heel goed. Camion zelf rijd ook geweldig goed. Het car-play systeem blijft hangen en loopt bijna dagelijks vast, woensdag komt er nieuwe in. Persoonlijk rij ik veel liever met onze MB. Daar zit je niet zo diep in het interieur, MB is ook overzichtelijker, met de MB ben ik s’avonds minder moe. Allemaal wa persoonlijk natuurlijk.
@New Kobelco ok.
Hopelijk krijg ik wel meteen een goeie car-play kit. 😅
Motor PTO in combinatie met AJK containerhaak had ik bij ATF ook, dat werkt inderdaad schitterend.
Mijn voorkeur zal altijd naar MAN uitgaan, alhoewel ik er van overtuigd ben dat er tegenwoordig geen “slechte” vrachtwagens meer gemaakt worden. Ze moeten elkaar laten vallen om kleinigheden.
+1
New Kobelco
@maarten-suykerbuyk
Onze Volvo Camion heeft onlangs nieuwe koppeling en nieuwe stuur pomp gekregen. Die rijd nu zoals op eerste dag, voor alle dagen een beetje te schouwen, heerlijk.
Krijg je een nieuw MAN voertuig ?
@New Kobelco klopt.
500pk 8x4 tridemstel met Palfinger Epsilon en VDL haakarm.
Is in oktober 2021 al besteld maar zal helaas nog wel eventjes duren eer hij er is.

Hoe oud is die Volvo ondertussen?
caseboy
@maarten-suykerbuyk als de auto eenmaal geleverd wordt bij de dealer kan ie dan wel snel bij de opbouwer terecht? bij veel hydrauliek opbouwers is het ook lang wachten.
@caseboy er was een goede en haalbare planning opgesteld. MAN kan het chassis niet leveren o.w.v. de oorlog in Oekraïne, hoe het nu gaat lopen is één groot vraagteken. Ze spreken van levering van het chassis in maart 2023, normaal was ik er dan al vier maand mee aan het rijden.
Niet fijn voor mijn werkgever, want aan m’n huidige wagen komen ook kosten.
caseboy
@maarten-suykerbuyk so, maart 2023 dat is wel heel extreem. Licht de MAN fabriek(en) bijna of compleet stil door de oorlog?
+1
@caseboy kabelboom fabriek van MAN / Volkswagen / Scania zou in Oekraïne zijn.
Daar zou de vertraging in zitten.
+2
New Kobelco
@maarten-suykerbuyk
In Nederland opbouwen of België?
Onze Camion was een stock wagen bij een MAN garage in Limburg. Op donderdag gaan kijken en de week er op vrijdag gaan halen. Dat is wel leuk als het zo kan.
Onze Volvo Camion is 3 weken ouder dan de 6x6 van de gavrie. Ze reden onze Camion buiten bij Luyckx en zijn Camion binnen.
@New Kobelco

Ah, da heb ik nooit geweten. 😃

Chassis is gekocht bij Mana in Roosendaal (Thieu van Dorst van vroeger zeg maar), kraan en haak bij Muns Hydrauliek in Oosterhout en Hertoghs carrosserieën gaat ‘m aankleden,

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hitachi ZW 220 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!