Hier zie je Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × met een Jacobsen maaimachine aan de koffie bij de Ouderkerkerplas.  Het begon te regenen, dus een mooi momentje voor een koffie. Hier rond deze plas maaien

Jacobsen LF 3800

+5
radium45
Hier zie je Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × met een Jacobsen maaimachine aan de koffie bij de Ouderkerkerplas. Het begon te regenen, dus een mooi momentje voor een koffie. Hier rond deze plas maaien wij wekelijks de grasvelden glad, in totaal een 10 hectare. Dit is een beer van een machine, vlot 100 pk powered by Kubota.

Reacties

Wimariete
Aan het werk voor Dirk Zeldenrijk Henk??
+2
radium45
@Wimariete Dit is inderdaad in opdracht voor Zeldenrijk Groen. Ik doe wekelijks het grote maaiwerk en anderen gaan eens in de zoveel tijd met de bosmaaiers rond om obstakels e.d. vrij te maaien.
Wimariete
Top 👍👍
+2
radium45
Is wel een leuke locatie om te werken, Beetje afhankelijk van hoe de wind staat, maar vaak zit je net onder de aanvlieg- of vertrekroute van Schiphol als de Kaagbaan in gebruik is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jacobsen LF 3800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!