Vandaag maar weer ff aan de hobby stuurkolom as maar weer een beetje opgefrist. Nu wordt een ruk aan het stuur ook de wielen omgooien. Zonder speling. 🙃  origineel as bij Valtra was nog al aan de p

Valtra Onderdelen

+1
Valtra-Fordpower
Vandaag maar weer ff aan de hobby stuurkolom as maar weer een beetje opgefrist. Nu wordt een ruk aan het stuur ook de wielen omgooien. Zonder speling. 🙃 origineel as bij Valtra was nog al aan de prijs dit was een uurtje achter de draaibank 🤗

Reacties

jantje 8110
Die linkse "prop" zelf gemaakt of deze gekocht en aan de originele as gemaakt?
Valtra-Fordpower
@jantje 8110 Propje kun je kopen, kost eigenlijk geen drol. Is universeel verkrijgbaar. Deze komt via Kramp
jantje 8110
@Valtra-Fordpower oke dan ga ik dat eens opzoeken moet hier eigenlijk nieuwe vertanding op een priceas hebben. Maar dan zal het materiaal wel te zacht zijn.
Valtra-Fordpower
@jantje 8110 Deze as is van de stuurwiel naar de orbitrol, dat is toch wel beetje anders dan een priceas.
jantje 8110
@Valtra-Fordpower daar was ik al bang voor inderdaad.
InsaneNL
@jantje 8110 voor die Steyr 1090? Moet je even op mijn profiel kijken, schuifstuk van een vrachtwagen cardan opofferen, hebben er hier op tf al wel meer gedaan.
jantje 8110
@InsaneNL inderdaad voor de 1090. De aftakas word helemaal niet meer aangedreven. Priceas zijn de tandjes 2/3e af en de schijf op het vliegwiel met binnenvertanding is rond. Heb een priceas van een 956 en een binnenste busje van de koppelingsplaat daarvan liggen. Wou dat proberen samen te voegen.
InsaneNL
@jantje 8110 oh, aftakas gedeelte, dat komt niet vaak voor bij die bakken, normaal is het het rijgedeelte die de tandjes kwijt is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!