Gezien op tt, prachtig gerestaureerd. Foto is geplaatst door 1046 op 04-06-2022 om 20:42:11, met 16 reacties.

Ford 7810 Silver Jubilee

+3
1046
Gezien op tt, prachtig gerestaureerd

Reacties

ford7700man
Geweldig
+3
yoohan
Plaatje deze trekker 👍
+2
wim-same
V.d. Maas ?
1046
@wim-same correct😉
+2
wim-same
@1046 was een klant van mij. Veel stro daar geperst, en bij zijn neef ook.
+2
1046
@wim-same mijn dubbelluchtvelgen komen bij hem vandaan
wim-same
@1046 Daar is het nu allemaal "Bentwoud", helaas.
1046
+1
yoohan
@wim-same
Deze trekkertrek was ook tegen het randje van bentwoud aan Wim, helemaal aan het einde van de herenweg, tegen de dijk aan. 200 meter verderop is het bentwoud.
wim-same
@yoohan en aan het einde van de Herenweg kan je nog rechts tussen de schuren van een boerderij door, en dan kom je weer op een pad. aan het einde van dat pad moet je dan weer links aanhouden, en kom je op een heel mooi landgoed. Daar perste ik ook ieder jaar balen.
+1
yoohan
@wim-same
Klopt ja, dat heet Land van Belofte volgens mij.

Ze hadden het nu qua verkeer goed geregeld met auto's, je ging het terrein op aan het einde van de Herenweg en eraf werd je over een kavelpad gestuurd naar de Middelweg toe, en daar kon je weer richting dorp
wim-same
@yoohan Is inderdaad het land van belofte. De eigenaar was een specialist in huid transplantatie bij het brandwonden centrum in Beverwijk. Hele aardige mensen, waar wij ook altijd wat konden drinken op hun terras.
+1
a3vandiejen
Schitterende Silver.
Johndeere2012
Trekt die goed ?
1046
@Johndeere2012 wat is goed???
Dan moet je toch met andere banden komen en wat met een trekhaak doen
+1
yoohan
@Johndeere2012
Motortje zal best wel in orde wezen, maar net wat @1046 zegt, andere bandjes, gewichtsverdeling en trekhaak doen nog veel meer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 Silver Jubilee ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!