Foto van een Bomech sleepvoetbemester op de Agraria beurs in Ravensburg Dld.Bijna alle merken bemestertanken die op deze beurs stonden hadden een (Hollandischer) Bomech Bemester er achter hangen,maar

Onbekend Onbekend

valtradriver
Foto van een Bomech sleepvoetbemester op de Agraria beurs in Ravensburg Dld.
Bijna alle merken bemestertanken die op deze beurs stonden hadden een (Hollandischer) Bomech Bemester er achter hangen,maar het merk is op Tractorfan niet bekend !
Was in het verleden toch ook in Nederland wel bekend?

Reacties

Fendt926Driver
Bomech maakt er velen.
En ook wel een standaard 6.5m brede bemester voor nederland.
Maar dat maakt niet echt opmars.
De sleepvoet bemester zijn ze zeker in duitsland marktleider
valtradriver
@Fendt926Driver Juist ja,die indruk kreeg ik daar ook ja!
Op deze foto hangt die achter een Oehler tank en ik zag op hun site dat ze nog meer in Nederland halen, Evers voor bouwland en Vogelzang verdelers.
Jotke
Rokus
In de krimpenerwaard waren/zijn er wel loonwerkers die met een bomech sleepslangen, maar het word ze wel verrekte moeilijk gemaakt met de bestaande regelgeving. Zijn wel mooie lichte combinaties.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!