Knappe Amerikaan aan het poseren op de oldtimerdag Balkbrug 2022.. Foto is geplaatst door hendry-blokzijl op 07-06-2022 om 13:05:50, met 11 reacties.

Oliver 1850

+6
hendry-blokzijl
Knappe Amerikaan aan het poseren op de oldtimerdag Balkbrug 2022.

Reacties

oldtimergek
Van Gerwin Schuurman.
+1
hendry-blokzijl
@oldtimergek Dat zou goed kunnen, ik vond het een erg mooie trekker zo in zijn werkkledij. Er stonden trouwens wel veel Olivers, waren die ook van hem?
+2
WO 562 Driver
@hendry-blokzijl de meeste zijn van mij.
hendry-blokzijl
@WO 562 Driver Ook voor de trekkertrek? Er zaten een paar flinke gewichtdragers aan. Het zijn wel trekkers die ik nog niet vaak gezien heb, die Olivers.
+1
WO 562 Driver
Klopt. @hendry-blokzijl worden ze nog een keer warm.
Anders ook geen werk voor.
+1
steyrlanzboy
Mooi
2850Johndeere6R
In welk concern in Oliver op gegaan? Eerst werd het White Oliver en daarna?
+1
hendry-blokzijl
@2850Johndeere6R Volgens mij behoren ze nu tot de AGCO-groep. White is overgenomen door AGCO, maar toen was de Oliver-fabriek al gesloten.
Towaberg
Mooie foto Hendry 👌
+1
hendry-blokzijl
@Towaberg Dank je🤭

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oliver 1850 en hebben de trefwoorden poseren en oldtimerdag balkbrug 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!