Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250, eerste snee is binnen. https://www.youtube.com/watch?v=juPKeEgVUDI&t=37s

Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250

+2
Grazy
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250, eerste snee is binnen.

Reacties

+2
catfan55
Prachtig!
+2
Fast Eddy
Mooi om te zien dat het aan de andere kant van de wereld ongeveer hetzelfde gaat als in Nederland. Alleen het landschap is bij jullie mooier.
+4
CaseCS130
@Fast Eddy Denk niet dat Grazy helemaal een Amerikaanse model boer is als ik zijn foto's en verhalen zie 😀 Maar het kan idd dus wel.
+3
Fast Eddy
@CaseCS130

Nee dat is hij zeker niet. Zo zie je maar dat je eigen kop volgen ook goed in het buitenland wil.
+1
Grazy
@CaseCS130 Nee, dat ben ik zeker niet, de Nederlandse manier is veel efficiënter en daardoor dus erg makkelijk boeren hier.
+1
Grazy
@Fast Eddy Alleen bij ons en 1 andere Nederlander gaat het hetzelfde als in NL. Er zijn nog een paar andere opraapwagens maar die worden alleen gebruikt voor groenvoeren.
Fast Eddy
@Grazy

Ach dat is hier in Nederland niet anders. De een laat alles hakselen en de ander doet alles zelf met de opraapwagen en weer een ander heeft alles in gewikkelde ronde balen.
+1
Grazy
@Fast Eddy Gelukkig doen we het niet allemaal hetzelfde, dat zou erg saai zijn.
Fast Eddy
@Grazy

Zo is het maar net. Ik ben het wel met jou eens dat het op sommige plekken in het buitenland nog heel wat efficiënter kan.
Jullie kuilen toch altijd met z`n tweeën? Jij op de bult en de vrouw met de opraapwagen?
+1
Grazy
@Fast Eddy We hadden altijd wel iemand helpen om te harken, en nu hebben we iemand die alles kan en een baan heb wat hij zelf kan plannen, en van de trekker zijn kantoor maakt.👍
+1
Ritchie
Prachtig, perfect voor elkaar zo!

Zou je kunnen beregenen/irrigeren als je dat wilt?
+1
Grazy
@Ritchie Nee gelukkig niet, meestal genoeg regen hier en zwaardere grond, bewust gezocht naar een gebied waar we niet hoefde te beregenen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!