Foto van een Same Taurus 60, Hij is er weer ! frisse koppeling en nieuwe schakelvork van de groepenschakkeling (heb mij laten vertellen dat dit de laatste in Nederland was) Nou vandaag volop aan de ba

Same Taurus 60

+6
RolandK
Foto van een Same Taurus 60, Hij is er weer ! frisse koppeling en nieuwe schakelvork van de groepenschakkeling (heb mij laten vertellen dat dit de laatste in Nederland was) Nou vandaag volop aan de bak.

Reacties

+3
yoohan
Nette Taurus nog. Rottigheid valt mee volgens mij
+3
RolandK
@yoohan Valt reuze mee ! beide deuren hebben hun plekjes en bij het voorraam iets verder eigenlijk niet. jaah de spiegels maar goed. staat ook altijd binnen
+1
a3vandiejen
Prachtige Same Roland, mooi dat jullie er mee werken.
+3
RolandK
@a3vandiejen Danku ! jazeker bijna dagelijks gebruik, ook al zijn het nu dit soort klusjes geen zwaar werk meer. Zo nu en dan even voor de woelpoot doet hem wel goed.
+1
Fast Eddy
@RolandK

Bij Kamping in reparatie gehad? Ze zijn daar aardig aan het opruimen zag ik gister.
+2
RolandK
@Fast Eddy Wat ik er van hoorde is dat er helemaal niks meer bij Kamping is. Alles schijnt naar België gegaan te zijn. Erg jammer maar helaas was wel handig met onderdelen. Hadden hier in de straat ook meerdere loodsen helemaal vol met onderdelen.
+1
Fast Eddy
@RolandK

Kamping had meerder loodsen in de buurt vol met zijn spullen. In de loop van de jaren heeft hij al heel wat spullen verkocht. Woont hij daar nog wel?
+2
RolandK
@Fast Eddy Klopt mijn buurman (1 huis er tussen dan) had ookal meerdere loodsen vol met onderdelen indrukwekkend om te zien. en als je er kwam het was een rommeltje maar ze wisten precies waar alles lag. Bij mijn weten woont hij er nog wel !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Taurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!