Foto van een John Deere Prototype 30R graspick up voor breed kanaal hakkelaars. Juni 2022. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 24-06-2022 om 23:19:54, met 9 reacties.

John Deere Prototype

Foto van een John Deere Prototype 30R graspick up voor breed kanaal hakkelaars.
Juni 2022

Reacties

catfan55
Dat werd tijd! Hoor veel lof over de 9000 serie maar veel ellende met de huidige pickups
@catfan55 We hebben bij ons eentje lopen, gaat perfect. Bij een andere, heeft vaak opraap tanden over ...
catfan55
@StijnTheDeereDriver er worden hier veelal zware graan gewassen opgepakt. Pickup tanden is een probleem maar ook de gehele aandrijving en de slijtage hier van. De bek is gewoon te licht gebouwd. Ook maar 4 rijen tanden waar claas 5 heeft

Wij hadden zelf ook veel invoer problemen met de oude style claas pro headers. De nieuwe i36 headers die we nu hebben zijn probleemloos en kunnen de massa en gewicht van onze crops aan.
@catfan55 Ik weet dat er 2 verschillen zijn, standard pickup (dunnere tanden, breken rapper) en Heavy duty (dikkere tanden, en nog wat andere zaken die sterker zijn) vertelde ze mij bij Kemper.
+1
catfan55
@StijnTheDeereDriver klopt. Hier worden enkel de “premium” pick ups verkocht de laatste jaren. De “gewone” versie houd het geen seizoen vol
967BJW
Binnenkort zal de styling van de hakselaars weer veranderen zodat deze opraper er weer bij past...
@967BJW Jonas, jij weet meer als mij? 🙃
967BJW
@StijnTheDeereDriver I know from nothing 😆

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Prototype ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!