Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)Ook eens een( binnen de sector, Tractorpulling en Brabant) bekende boer gespot!Keiharde feiten op het bord voorop!22-06-2022, Otterloo.

Onbekend meerdere (diverse merken)

+1
Jotke
Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)

Ook eens een( binnen de sector, Tractorpulling en Brabant) bekende boer gespot!

Keiharde feiten op het bord voorop!

22-06-2022, Otterloo.

Reacties

+1
hummy
Heel frustrerend al dat moeten protesteren. En als je zegt dat het niet zo is of het anders kan, dan wil je niet het beste voor de natuur en je kinderen. Misschien is het toch tijd dat ze proberen de iPhone op te eten.
Hannesman
@hummy of melk in de grond gieten en kijken of het goed groeit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) en hebben de trefwoorden deutz , lto , nmv , najk , stroe , pov , farmers defence force , agractie , boerenprotest , fdf , boerenprotesten , boerenprotest 22 juni 2022 , boerenprotest 2022 en Trekkercollone geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!