Foto van een Fuchs F1000ff paar betonnen wandjes verplekken 3 opmekaar anders gaat i kiepen😆💪. Foto is geplaatst door leonardvdm op 30-06-2022 om 20:41:03, met 11 reacties.

Fuchs Shovel

+2
leonardvdm
Foto van een Fuchs F1000

ff paar betonnen wandjes verplekken 3 opmekaar anders gaat i kiepen😆💪

Reacties

+4
wim-same
Dit zijn geen betonnen wanden, maar kanaalplaat vloeren
leonardvdm
@wim-same we hebben hier een stal die 40 jaar geleden gebouwd is en is van die wanden
leonardvdm
@leonardvdm maar kan allebei wand we zijn een bijkeuken aan het huis aand bouwen en die platen zij n de fundering
a3vandiejen
@wim-same Klopt Wim, dit zijn vloerplaten, kanaalplaten om precies te zijn.
+1
leonardvdm
@a3vandiejen bij mn baas is de stal er toch echt van gebouwd
+1
a3vandiejen
@leonardvdm Dat kan hoor, maar blijven vloerplaten.😃👍
+2
GerbertXL
Eerder werden hier in de buurt alle sleufsilo's van afgekeurde kanaalplaten gemaakt. Tegenwoordig is er niet meer aan te komen, volgens mij worden ze gelijk in de puinbreker gegooid omdat er nogal wat jongens waren die ze stiekem toch gebruikten voor huizen. En ze zijn ook niet groot genoeg meer voor een moderne maat sleufsilo.
+1
@GerbertXL wij hebben ook 2 silo's gehad met zowel muren als vloeren van die platen, bij alle 2 zijn de vloeren vervangen door klinkers na een jaar of 30 omdat we er overal doorheen zakten. Bij 1 van de 2 staan de muren nog wel.
+2
a3vandiejen
@Deutz-Fahr-Rijder Ik moet nog wel eens opperen op kanaalplaat maar is altijd uitkijken waar je de blokken zet. Zonder onderstempeling begin ik er al niet aan met happen die 1500 kg wegen.
+1
@a3vandiejen nee idd, je valt er zo doorheen met stempels

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fuchs Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!