Foto van: leonardvdm

Fuchs Shovel

Foto’s
110
Video’s
2
Topics
3

Informatie over de Fuchs Shovel

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Shovel.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Shovel, gezamenlijk zo&apos;n 3.578 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fuchs Shovel - 950H uit 2005 heeft probleem met twee snelheden

Mijn shovel reageert niet/onvoldoende op de schakelaar voor de twee snelheden. Hij hoort 12 en 18 km/h te kunnen lopen. Bij een koude motor lijkt het soms goed te gaan maar hoe warmer de motor hoe langzamer hij gaat rijden en er ook geen verschil merkbaar is bij wel of niet schakelen. Bij warme motor loopt hij maar 8 of 9 km/h. Weet iemand waar dit aan kan liggen?

5 reacties


Fuchs Shovel - Shovel rookt en loopt slecht bij koude start.

Hallo,

Wij hebben een fuchs 950h shovel met een yanmar 3 cilinder. Wanneer wij hem sochtends starten rookt hij heel veel en loopt hij ongelijkmatig. Wanneer de shovel warmer word stopt het roken voor een groot deel en loopt hij gelijkmatig.

Waar kan het aan liggen?
Alvast bedankt

7 reacties


Fuchs Shovel - Onze fuchs shovel loopt warm. Wat kan er zijn?

Hallo,
Wij hebben een fuchs 950H bj2001 en hij koelt slecht. Wanneer je er lang mee werkt raakt hij aan de kook, hij verdampt dan ook veel water. De lamellen van de radiateur zijn ook niet helemaal meer recht. Wie heeft de oplossing?

11 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fuchs machines