Foto van een Doosan DX140LCR Black Edition (kraan). Het staat wel mooi alles in het zwart. Ik denk wel dat je de airco goed voor elkaar moet hebben.

Doosan DX140LC (kraan)

Fast Eddy
Foto van een Doosan DX140LCR Black Edition (kraan).
Het staat wel mooi alles in het zwart. Ik denk wel dat je de airco goed voor elkaar moet hebben.

Reacties

+1
hermanjohndeere
Denk dat het mee valt. Juist door de getinte ruiten blijft het koeler in de kraan. Tenminste dat merk ik bij mijn kraan wel.
Van-Epscheuten
@hermanjohndeere belemmerd het niet in het zicht, getinte ruiten?
+3
hermanjohndeere
@Van-Epscheuten ik heb alleen de achterruiten, het zijruitje en een gedeelte rechts. En van binnen kan ik prima naar buiten kijken. De andere ruiten zou ik vanwege de communicatie en zichtbaarheid ook niet willen.
Maar als ik hem in de schaft met de kont in de zon zet blijft het wel enigzins koel in de cabine.

(klik om te vergroten)

wim-same
@hermanjohndeere en zelfs de achter ruit zou ik niet willen. te veel belemmering met de communicatie met de omgeving.
+1
hermanjohndeere
@wim-same bij een mini zou ik dat ook niet willen. Maar ik zie toch al weinig door de achteruit dus daar heb ik niet zoveel problemen mee. Ik kan er zelf wel doorheen kijken.
Van-Epscheuten
@hermanjohndeere belemmerd het niet in het zicht, getinte ruiten?
+1
casejxu
@Van-Epscheuten ik vind t drama. Even communiceren van uit de trekker met dumperwerk is heel lastig
+1
wim-same
Ik vind donker getinte ruiten sowieso een drama. je kan ook geen oogcontact krijgen met mensen rond om je heen, en zoals ik op de kraan, ook altijd op de openbare weg.
+1
105ls78
@wim-same maar je kunt tegenwoordig toch niet achter om kijken of naar rechts alles zit vol gestapeld. met kappen. ik heb aan 3 kanten camera. en goede verwarmde spiegels. ik heb zo veel mogelijk ramen geblindeerd scheelt enorm voor de warmte. maar ieder doet het op zijn manier ...
wim-same
@105ls78 ik mag hopen dat er nog eens een keuring komt op de zichtbaarheid. ook de mede mensen moeten de machinist kunnen zien, en of hij ook hun ziet. met kappen en camera;s gaat dat niet.
+2
hermanjohndeere
@wim-same zichtbaarheid zal bij een mobiele kraan of grote rups altijd drama blijven. Of standaard uitrusten met liftcabine 😝

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doosan DX140LC (kraan) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!