9 juli 2022 Foto van een New Holland T 7.200 en diverse andere voertuigen. Vandaag is het een plaatselijke wandeltocht met ongeveer 900 deelnemers. De ZLTO heeft ons opgeroepen om ons met trekkers te

New Holland T 7.200

+3
PieterA
9 juli 2022 Foto van een New Holland T 7.200 en diverse andere voertuigen.

Vandaag is het een plaatselijke wandeltocht met ongeveer 900 deelnemers. De ZLTO heeft ons opgeroepen om ons met trekkers te laten zien. Gisteravond hebben de dochters nog een bord in elkaar geknutseld.

Elke boer bij ons uit de weg doet mee. Om de bocht staat nog een trekker met kieper en een eindje verderop staan er nog spandoeken en protestborden.

De overheid heeft grote moeite dit dossier te communiceren met de burgers. De manier waarop deze plannen bekendgemaakt werden past niet meer in deze eeuw.

Ook het doel op zich: Kunstmatig waardedaling van grond creëren, zodat industrie en woningbouw goedkoop kunnen bouwen en het er op na houden van een dubbele agenda staat mij niet aan.

Veel sympathisanten gesproken en duimpjes gezien. Onder het genot van een bakje koffie ook de VVD-wethouder nog even bijgepraat.

We zullen er met z'n allen uit moeten komen en dat hoeft van mij niet perse door list, bedrog en diefstal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!