Folder van een Vicon HP 35.De HP 35 was de eerste hydraulische grootpakpers van Vicon en die vooral gebruikt is om te testen en te ontwikkelen voor de latere HP 1600.Graag een “Vicon HP 35” mapje

Vicon HP 1600

+7
valtradriver
Folder van een Vicon HP 35.
De HP 35 was de eerste hydraulische grootpakpers van Vicon en die vooral gebruikt is om te testen en te ontwikkelen voor de latere HP 1600.
Graag een “Vicon HP 35” mapje aanmaken

Reacties

+4
Siete
Prachtig!! Ziet er idd wel een beetje uit als een opengewerkte HP 1600..
+6
valtradriver
Nog 3,

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+6
Rondeutz06
Schitterende folder
+3
WaterDeutzer
Basisprincipe van deze HP35 is grotendeels gelijk gebleven voor de opvolger HP1600. Te bedenken dat de ontwikkeling al begin jaren '70(!) is gestart. Inclusief toepassing van micro elektronica.

Kleine verschillen bijv.: afrollen van draad ipv uit midden trekken. En een takelarm om draadrollen te vervangen, die heb ik op de HP1600 niet meer gezien. Daar verving je complete cassettes.
steyrlanzboy
Mooi
Towaberg
Mooie folder 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon HP 1600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!