Waar andere bekende merken bedenkingen hadden bij een graaf/laad combinatie en een verreiker, was JCB de pionier. Het vervolg van dit verhaal is bekend…. Nu staan ze weer alleen met de Telemaster 42

JCB TM 320

AgriTrader
Waar andere bekende merken bedenkingen hadden bij een graaf/laad combinatie en een verreiker, was JCB de pionier. Het vervolg van dit verhaal is bekend…. Nu staan ze weer alleen met de Telemaster 420, een telescopische wielader die in zijn soort geen concurrentie heeft.

Lees hier het testrapport over de JCB TM serie: agritrader.org/test-rapport/jcb-op-eenzame-hoogte/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB TM 320 en hebben de trefwoorden verreiker , suikerbieten , Agri Trader Test Jaarboek , TM Serie , telescopische wiellader , JCB TM 420S , telemaster en voeraardappelen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!