Foto van een John Deere 6130R, wat natuurhooi persen in een mooie omgeving, deze stukken zat kruiskruid in, nu met alle messen gesneden (+-4 cm) dit ging de klant opmengen met kalk en als boxenstroois

John Deere 6130R

+2
johndeere6230
Foto van een John Deere 6130R, wat natuurhooi persen in een mooie omgeving, deze stukken zat kruiskruid in, nu met alle messen gesneden (+-4 cm) dit ging de klant opmengen met kalk en als boxenstrooisel gebruiken. Perst wel een stuk makkelijker met net dan met folie, zeker met dit soort gras 👌

Reacties

+1
maikwolsink
Verspreid je het kruiskruid zo niet alleen maar meer?
Dat zaad komt toch weer in de put en vervolgens met bemesten op het land?
johndeere6230
@maikwolsink

Ja dat vroeg ik mij ook af, zoals ik het begreep werd door de behandeling met de kalk het plantje "dood" om het maar zo te zeggen en zou het zich niet verspreiden, ben benieuwd!
J asper
Kom je vaker bij die boer? Ben benieuwd na het eindresultaat 🙈
johndeere6230
@J asper

Nee, daar komt meestal een andere loonwerker, dit ging via een andere klant van ons, welke samen met die boer het land op een landgoed beheert.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!