De oogst van de wintertarwe is weer afgerond. Vlot gegaan. Maandag zat het vocht rond de 19 procent. Dinsdag nog flink regen gehad, maar gisteren was het vocht gezakt naar 14,5 procent, dus geen reden

Deutz-Fahr Agrotron

+4
deufi
De oogst van de wintertarwe is weer afgerond. Vlot gegaan. Maandag zat het vocht rond de 19 procent. Dinsdag nog flink regen gehad, maar gisteren was het vocht gezakt naar 14,5 procent, dus geen reden meer om te wachten.

Reacties

+1
toonvanbergen361
Mooie combinaties!
+1
Eigen combine?
Trekker staat er mooi gepoetst bij 👍🏻
+1
deufi
@ronald-deutz-fahr die combine is van de buren. Ja is fijn als het schoon is, hij is nog niet echt vuil geworden dit jaar. Stof van het vorige klusje was er met de bladblazer zo af, dus dan blijft hij netjes.
@deufi doe je veel samen met de buurman, of loonwerkt hij?
Hoe ziet jouw bouwplan er ongeveer uit als ik vragen mag?
deufi
@ronald-deutz-fahr buurman doet al het dorswerk. Verder wordt al het loonwerk gedaan door een loonbedrijf (rooien, poten en spuiten). We hebben nu aardappels, suikerbieten, uien 1 op 6 roulatie, en ongeveer de helft tarwe en soms wat andere zaden 1 op 2.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!