Deze avond met 1 van onze zonen het dak van de Schlüter afgestoomd omdat in augustus een bedrijf de geleden schade aan het polyester gaat  herstellen. Vandaag ook de ruiten uit de schuifdeuren gehaal

Schlüter Super 1500TVL

+10
Gavrie Willemsen
Deze avond met 1 van onze zonen het dak van de Schlüter afgestoomd omdat in augustus een bedrijf de geleden schade aan het polyester gaat herstellen. Vandaag ook de ruiten uit de schuifdeuren gehaald. Daar is ook best wat laswerk aan. Moeten hele stukken uitgeslepen worden, dezelfde lasser die mijn cabine heeft hersteld gaat ook dit werk uitvoeren. In augustus kunnen ze dan ook gestraald worden. Ze worden dan samen met de cabine gespoten met 2K lak in een spuitcabine. Toevallig gewoon bij mijn eigen overbuur, die heeft een spuitcabine waar ze ook kunnen “bakken”.

Reacties

+4
615driver
Je kan in wel zien tot hoever je gekomen bent met schoonmaken voor het geval als je tussendoor even gaat koffie drinken..
+3
WaterDeutzer
Polyester reparatie is ook wel een mooi klusje wat je zeker zelf kunt doen. Met matjes en 2K vloeibaar in laagjes opbouwen en veel slijp-/schuurwerk. Eventueel nog versterkingen inbrengen van staalprofielen.
+4
toonvanbergen361
Wat een verschil voor en na!
+3
Towaberg
Weinig gewassen de voorbije 30 jaar!
+2
Gavrie Willemsen
@Towaberg weinig? Gewoon nooit zeep gezien en alleen het water van de regen. Het vuil hing er hecht hardnekkig aan gekoekt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!