Foto van een Case MX 120 de (voor mij) nieuwe trekker met vgm haakarm.. Foto is geplaatst door gerben op 30-07-2022 om 17:13:57, met 8 reacties.

Case MX 120

+2
gerben
Foto van een Case MX 120 de (voor mij) nieuwe trekker met vgm haakarm.

Reacties

Fast Eddy
Mooi spul. Unimog verkocht? Wat mag de VGM hebben?
+1
gerben
@Fast Eddy unimog is na veel problemen verkocht. De vgm kan een container optrekken met 7m3 zand erop. Container is 6m3 water inhoud.
Fast Eddy
@gerben

Herkenbaar verhaal over de Unimog. Was het de 406 of de grote die je verkocht hebt?
+2
gerben
@Fast Eddy 406 was probleem loze machine, die heb ik verkocht om dat ik voor mijzelf ben begonnen en geld nodig was. De unimog u1300 is weg gegaan omdat er steeds wat aan stuk ging. vooral de remmen was drama. bleven vaak hangen met als gevolg dat de remolie aan de kook raakte. op begeven moment ben ik door rood geboldert omdat ie niet remde. heb hem toen maar verkocht. versnelingsbak en tussenbak zijn ook los geweest voor revisie. dat deed zeer in de portomonee.
Fast Eddy
@gerben

Er komt een keer dat je aardig geld kwijt bent aan een Mercedes. Toen ik mijn 406 had, had ik al snel veel kosten en meteen besloten om hem met verlies weg te doen.
jd fan keiendorp
Dikke mx potjes mooi werk 👌🏻
+1
gerben
@jd fan keiendorp zijraampje alteid open

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case MX 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!