Foto van een Kubota B7100 bezig met het klepelen van een weide voor een klant. Foto is geplaatst door Rickhn op 03-08-2022 om 21:42:13, met 14 reacties.

Kubota B7100

+1
Rickhn
Foto van een Kubota B7100 bezig met het klepelen van een weide voor een klant

Reacties

Albert Peters
Misschien wel practisch maar mooi met cab?
Rickhn
@Albert Peters ook mee eens, maaien er ook mee op een landgoed, dan is het ook wel fijn met laaghangende takken die je dan niet voor de kop slaan. alleen met warm weer is het niks waard. dan moet je de deuren er wel uit hebben anders hou je het niet uit.
+3
Jotke
Was dat nou voor een tuinhuis op dat compacttrekkertje?😜

Praktisch zal het zeker zijn maar mooi?( zoals Albert ook al zegt)
+5
de-wit
Deze week in Poah😎🤣
bartjuh
@de-wit zon soort apparaat is toch al in poah geweest?
de-wit
@bartjuh Ja daarom juist😝
+1
Rickhn
@de-wit dit is dan nog wel een 7100 bij poah was toen een 6001 😎😁
Minitauro
@a3vandiejen Slijptol?🤔
+1
a3vandiejen
@Minitauro Die zou er goed op kunnen, maar als het in het najaar weer regent ben je er blij mee denk ik. Het is eigenlijk net als met mijn sirocco".. heb met regen al veel plezier gehad van de sirocco, maar zonder is mooier. Maar lekker dat ik een keus heb.
+1
Rickhn
@a3vandiejen trekkertje word ook nog wel eens in de winter gebruikt voor het sneeuw schuiven (dan natuurlijk op andere banden) dan is het wel fijn zoon hok. ook wel vaak klussen met laaghangende takken. die slaan je dan ook niet voor de kop. alleen met warm weer is het niks.
+2
Minitauro
@a3vandiejen Daar heb je gelijk in, maar dit is gewoon zielig voor het trekkertje en ziet er gewoon echt niet uit...😂
+1
Rickhn
@Minitauro daar ben ik het ook wel mee eens🤣
+3
caseboy
De hut is groter als de rest van de trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7100 en hebben de trefwoorden kubota , maaien , klepelen en b7100 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!