Vandaag en morgen had een jongen bij ons tijd om wat aan de cabine te werken. Ook al was alles netjes gelast en geplooid door een extern bedrijf, het was per kant nog zeker een dag werk om alles exact

Schlüter Super 1500TVL

+12
Gavrie Willemsen
Vandaag en morgen had een jongen bij ons tijd om wat aan de cabine te werken. Ook al was alles netjes gelast en geplooid door een extern bedrijf, het was per kant nog zeker een dag werk om alles exact passend te maken. Er moesten nog wat gaten dichtgelast worden en we hebben ineens een steun voor een deftige spiegel gemonteerd. Er komen exact dezelfde spiegels op als op mijn 1455. Morgen wordt de andere kant onder handen genomen.

Reacties

+5
R Bouwmeesters
Daar gaan nog wel een paar uurtjes inzitten, maar het lijkt allemaal wel goed te gebeuren.👍
+6
WaterDeutzer
Ik weet uit ervaring dat afwerken van staalconstructies uitermate tijdrovend is als je het NETJES wilt doen....Lang niet iedereen heeft daar ook het juiste gevoel voor.
+3
schluterman
@Gavrie Willemsen netjes en inderdaad slim om goede telescoop Spiegelsteunen te maken. Ik heb op mijn schlüter super 850v ook nieuwe Spiegelsteunen gemaakt en het werkt super
+3
Kramer U800
Dat gaat mooi worden, gelukkig is nagenoeg alles aan die cabine "recht toe recht aan", dat scheelt een hoop tijd.
JD 6110
Wat mankeert er nu weer aan de jonnie dan? Op het kapotte glas na.😜
Gavrie Willemsen
@JD 6110 dat is de 2850 van mijn andere broer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!