Foto van een Massey Ferguson 7615 en 7s180, genoeg licht in het donker🤠. Foto is geplaatst door Wilco vd Kuilen op 06-08-2022 om 23:22:47, met 7 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

+4
Wilco vd Kuilen
Foto van een Massey Ferguson 7615 en 7s180, genoeg licht in het donker🤠

Reacties

+3
Massey 2705
Je heb prachtige spullen om dit werk te doen...!👍
+3
Rondeutz06
@Massey 2705 ik proef een beetje heimwee naar jouw strotijd Jaco bij het zien van al deze mooie foto's. @Wilco vd Kuilen heeft het goed georganiseerd met prachtig materiaal 👍
+2
Wilco vd Kuilen
@Rondeutz06 bedankt, het materiaal is van een vriend van mij. Maar we hebben er samen wat moois van gemaakt waar je het hele seizoen lekker mee kunt werken.
+1
Massey 2705
@Rondeutz06 heimwee is een groot word hoor Ron , maar bij het zien van deze mooie fotos denk ik met plezier terug aan de tijd dat ik zelf stro vervoerde.
Alleen deze manne hebben het beter voor elkaar met lossen met de klem.....
Wij stonden vaak midden in de nacht nog wagens te lossen bij een paarde manege met de hand.... en daar werd je wel zat van...😉
Swiss Fiat Farm
How long is this trailer?
Wilco vd Kuilen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!