Foto van een New Holland clayson M 135. Foto is geplaatst door mf 35x op 09-08-2022 om 16:28:41, met 12 reacties.

New Holland clayson M 135

+4
mf 35x
Foto van een New Holland clayson M 135

Reacties

+1
Johndeere2012
Mooie foto's
+1
WaterDeutzer
Als je moet wachten om te lossen, kun je tussendoor ff je benen strekken op de trampoline.
+1
PieterA
@WaterDeutzer Of gps op bouwen, dan kun je tijdens het dorsen al springen.
+2
wim-same
@PieterA Maar deze vooral niet vol laten lopen, dan kan je plukken. De M 135 kan volgens mij nog niet teruguit draaien om hem leeg te laten draaien.
+3
PieterA
@wim-same Dat klopt inderdaad. Ik heb al vaak onder en tussen onze 1545 gezeten, die kon ook nog niet terugdraaien. Onze 8080 en 8060 hadden dat wel, maar dat werkte al niet meer toen wij ze kochten. Als je deze grotere machines een beetje met beleid voert, dan hoef je er ook niet vaak af hoor.
+1
bartjuh
@wim-same als de dorstrommel vast slaat moet je hem ff op z'n ruimst zetten. Dan vreten ze 't vaak zo weer op. Tenminste... Onze deutz m35. 80 wel
+2
PieterA
@bartjuh Als je een prop aan zag komen gelijk de trommel open, dan schoot hij er meestal wel door. Totdat hij er een keer niet door schoot, dan waren de rapen gaar.

Als je wil leren vloeken moet je met zo'n combine margrieten gaan dorsen en dan een dag te vroeg...
+1
wim-same
@PieterA of graszaad dorsen. brrrr
+2
PieterA
@wim-same niet vaak problemen met graszaad gehad. De meeste problemen in tarwe van het ras Bussard bij de buurman. De korrel was dan rijp en het stro nog lang niet. Ook lag het vaak plat.

Toen kocht de buurman zelf een combine (Claas Lexion 530) Na 1 jaar de dubbele hoeveelheid groeiregulatie gebruikt, na 2 jaar gestopt met het ras "dat is geen normale tarwe"
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @PieterA:
moet je met zo'n combine margrieten gaan dorsen

Laat eens horen wat je geleerd hebt?😋
+1
PieterA
@WaterDeutzer Sommige dingen leer je gelukkig met de tijd ook weer af🙃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland clayson M 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!