Foto van een John Deere 6140MBij gebrek aan gras gaan we maar stro oprapen.. Foto is geplaatst door jasper john deere op 12-08-2022 om 18:34:17, met 5 reacties.

John Deere 6140M

+3
Foto van een John Deere 6140M
Bij gebrek aan gras gaan we maar stro oprapen.

Reacties

+1
casejxu
Waar sla je vervolgens dit stro op?
+1
@casejxu Was voor een ander, maar hij heeft een overdekt sleufsilotje waar hij paardenmest voor in de boxen in bewaard.
nu had hij er een laag paardenmest onderin gedaan en dit erover heen om te mengen, maar volgens mij viel het hem aardig tegen hoeveel opslag 1 opraapwagen stro kost.
+1
Baltus_steyr
@jasper john deere ja dat kost best veel opslag ruimte. Wij hebben een deel eerste snede op afstand met de opraap wagen ogehaald. Maar na 2 volle vrachten op de voergang uit hebben gedraaid toch maar met de ronde balen pers de rest in balen gedaan. Ging 5 dikke balen in een opraapwagen ongeveer. Dus je perst met ronde balen toch behoorlijk veel in!!
+4
Je kunt de wagen wel mooi vol krijgen met dat droge spul👌

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6140M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!