Foto van een Steyr 8300 aan het hakselen. Hier wordt strooisel gehakseld voor in potstallen. Na het hakselen wordt het in balen geperst. Het voordeel hiervan is dat er meer kilo's in een baal kunnen.

Steyr 8300

+4
Cassandra
Foto van een Steyr 8300 aan het hakselen. Hier wordt strooisel gehakseld voor in potstallen. Na het hakselen wordt het in balen geperst. Het voordeel hiervan is dat er meer kilo's in een baal kunnen. En het strooisel krijgt door het hakselen een groter oppervlak waardoor het meer vocht kan absorberen.

Reacties

+4
DANOONTJE POWERR
Kan die het niet rechtstreeks de pers in blaffen?
Heb ik al eens eerder gezien, scheelt werk en verlies.
+3
Cassandra
@DANOONTJE POWERR Nee dat kan niet, maar wie weet wordt dat nog wel een keer zo gemaakt
Jotke
Bekende machine!

Tis goed dat machines geen oren hebben!🤭

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Cassandra
@Jotke Haha mooi! Hij wordt hier weer goed gebruikt!
Jotke
@Cassandra

Gelukkig! Was nog een hele klus voor de chauffeur om hem in Groningen te krijgen. Ik heb hem alleen mee van Esbeek naar Reusel gereden samen met de chauffeur. In Esbeek is er al een tijd aan gesleuteld en vervolgens in Reusel weer. Ben jij de eigenaar?
+1
Cassandra
@Jotke Nee hoor ik help af en toe bij de loonwerker die hem heb gekocht
Jotke
@Cassandra

Aah oke!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!