Foto van een Renault Super 7D, afgelopen week is de perenpluk begonnen. de komende 3/4 weken weer druk in de weer in de boomgaard. Daarom de Renault ook weer van stal gehaald. De trekker wordt alleen

Renault Super 7D

+6
marcel-pek
Foto van een Renault Super 7D, afgelopen week is de perenpluk begonnen. de komende 3/4 weken weer druk in de weer in de boomgaard. Daarom de Renault ook weer van stal gehaald. De trekker wordt alleen nog voor de pluktrein gebruikt, vroeger zat er een hefmast aan maar de hydrauliekpomp werd slecht, een hefinrichting en aftakas zit er ook niet op maar voor de pluktrein is het nog een handige trekker.

Reacties

+3
a3vandiejen
Wel een prachtige foto Marcel.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen niet veel tijd om foto's te maken maar zo af en toe tussendoor komen er vast nog meer mooie foto's komende weken.
+2
kramer
@marcel-pek Mooi gezicht die treintjes altijd.
+1
marcel-pek
@kramer ja en werkt ideaal 😄
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Marianne heeft in de vakantie nog kersen wezen halen, maar was er dit keer niet bij.😅
+1
marcel-pek
@a3vandiejen oh lekker, of lust je ze niet? 😄
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Jazeker wel, heerlijk..😋😋
+1
marcel-pek
@a3vandiejen haha, goed om te horen!
+1
Loeideutz
Vraagje tussendoor. Bij de morellenteler waar ik af en toe werk krijgen ze tijdens de oogst nieuwe kisten aangeleverd van de fabriek. Waarna deze worden gevuld en, nadat ze in de fabriek zijn geleegd, doorgaan naar de bedoelde eigenaar. Iets met het beperken van transportkosten.
Dit jaar hadden we peren en appel kisten. Maat 120 bij 120. Het verschil zat hem in de hoogte. Mij werd verteld dat de peren kisten lager zijn omdat die minder hoog gestapeld kunnen worden, in de kist. Ik kan me vergissen, maar ik meen hier de hoge kisten te zien.
+1
marcel-pek
@Loeideutz ja klopt er zit verschil tussen appel en perenkisten, de hoge zijn inderdaad voor appels bedoeld maar worden ook vaak voor de peren gebruikt, wij gebruiken het liefst hoge kisten omdat je met de lage kisten veel vaker moet lossen en dat kost best wat tijd als je een stuk moet rijden.
+1
Saeghershof
Al een idee over de opbrengst? Geen last van de droogte gehad?
+1
marcel-pek
@Saeghershof de opbrengst is goed, we hebben heel de zomer goed water gegeven dus over de maat hebben we niks te klagen.
+1
Saeghershof
@marcel-pek bewaar je ze nu of verkocht je er nu al? Krijg je er een mooie prijs voor?
+1
marcel-pek
@Saeghershof ze zijn verkocht voor een redelijke prijs, elke avond wordt er een trailer opgehaald die zet ze in de koelcel en sorteert ze dan weer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Super 7D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!