Foto van een Fiat F140. Mijn trekker staat dit weekend als decoratie op de stand van mijn vader, veehandel mts Mulder op een plaatselijke beurs van de agrarische vereniging 'landmanswelvaard'. Achter

Fiat F140

+11
armpie
Foto van een Fiat F140. Mijn trekker staat dit weekend als decoratie op de stand van mijn vader, veehandel mts Mulder op een plaatselijke beurs van de agrarische vereniging 'landmanswelvaard'. Achter de trekker zit een kooi waarin een koe komt te staan waarvan het publiek het gewicht mag raden als prijsvraag. Voor eventuele liefhebbers, het is in Staphorst aan de industrieweg 31. Het begint om 10:00 en eindigt om 16:00. Voor de trekkerliefhebbers, volgens mij komen er nog een paar prachtige Fendt trekkers, er staat nog wat nieuw spul maar er staat ook een prachtige oude eicher met fritsmeijer cabine. Ik zal zaterdag daar ook even een foto van maken.

Reacties

+2
steyrlanzboy
Mooi
+3
ford7700man
Mooie fiat ,als nieuw
+3
Fendt926Driver
Trekker ziet er prachtig uit.
Die kun je gerust ten toon stellen.
+2
manus
Zeker een mooie trekker.
+1
dx11
Die achterbanden en bumper doen toch wel een beetje afbreuk aan deze geweldig nette trekker
+2
armpie
@dx11 de banden, daar ben ik mee eens. Dat komt nog. Maar die bumper, smaken verschillen
manus
@armpie

Ieder zijn ding, is maar hoe je het zelf wil.

Is een plaatje 👌
+1
dx11
@manus zo is het!
+1
a3vandiejen
Schitterend.
+2
Kramer U800
Als die nieuw was met 100 uur op de teller had ik het ook geloofd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!