Was weer sensatie op de buurt.... vannochtend shoveltje van de buurman afgefikt. En zelf vannacht on aangekondigde gasten opt erf gehad. (Niks weg gelukkig, en ze waren ook rap weg...)Politie deed na

Weideman

+1
zettelmeyer
Was weer sensatie op de buurt.... vannochtend shoveltje van de buurman afgefikt.
En zelf vannacht on aangekondigde gasten opt erf gehad. (Niks weg gelukkig, en ze waren ook rap weg...)
Politie deed na shoveltje wel onderzoek omdat de boerderij verkocht is aan het coa...

Reacties

+2
zettelmeyer
Foto is niet door mij gemaakt kwam voorbij op Whatsapp. Ben er wel bij geweest

(klik om te vergroten)

Na blussen
+1
cb6520
@zettelmeyer die on aangekondigde gasten kun je maar vast aan wennen als het coa je buren worden🙈
+1
J asper
@cb6520 Kan die ze mooi een bezem of schep in handen drukken, onee hoe zo ding werkt snappen ze niet🙈
zettelmeyer
@cb6520 het waren ook assielzoekers van 800 meter verder op....
+2
Jotke
Quote Reactie van @zettelmeyer:
assielzoekers

Uitgeprocedeerde zeker?

Die hebben niks te verliezen. Asielzoekers die nog in het traject van toelating zitten wel.

Persoonlijk snap ik niet dat de regering dat COA niet eens rap op hun donder geeft voor al die wanpraktijken van ze, te beginnen met de TOP eruit te knikkeren die er zo'n puinhoop van maken!

Vindt het kansloos dat er van ons geld boerderijen en hotels worden opgekocht om dat volk( vaak ook gewoon economische ""vluchtelingen"") in te huisvesten terwijl er honderden tot duizenden uitgeprocedeerden in de bestaande centra zitten die hier de boel verzieken en al lang een enkeltje terug naar de zandbak hadden moeten krijgen! En dat ook nog terwijl het eigen volk kan verrekken en er duizenden Nederlanders nog een huis zoeken en ook schrikbarend veel dakloos zijn en dat dreigt alleen maar meer te worden!
+1
Lars Bekhuis
@Jotke helemaal mee eens
Hier in de buurt ook aardig last gehad van asielzoekers
+1
leonardvdm
@Jotke helemaal mee eens

Eerst de NEDERLANDER dan de BUITENLANDER maarja dat snappen ze niet
JD 6110
@zettelmeyer echt? Wat een drama dus... heb je op video?
leonardvdm
Is dit nou zn elektrisch ding dat ze met schuim blussen?
zettelmeyer
Quote Reactie van @Jotke:
Persoonlijk snap ik niet dat de regering dat COA niet eens rap op hun donder geeft voor al die wanpraktijken van ze, te beginnen met de TOP eruit te knikkeren die er zo'n puinhoop van maken!

Mensen van het coa ligt het nie aan maar aan de regering....
Jotke
Quote Reactie van @zettelmeyer:
Mensen van het coa ligt het nie aan maar aan de regering....

Dat ook zeker maar het COA blijft het accepteren dat ze maar meer en meer moeten opvangen en lijken ook nul moeite te doen om die uitgeprocedeerden die er onderhand meer zitten dan asielzoekers het land uit te krijgen.

Het beleid zou eigenlijk moeten zijn, bij de bewoners van de Azc's dan, niet degene die hier al 20 jaar in een eigen of huur huis wonen en werken voor hun geld en kinderen naar school bijv.: Je krijgt te horen dat je uitgeprocedeerd bent? Binnen 10 uur zit je in het vliegtuig terug naar eigen land!

Dan ist zo opgelost met dat tekort aan plaatsen.

En niemand voor de poort of elders opvangen. Alleen in de Azc's. Zijn die vol? Jammer dan! Zijn nog honderden andere landen op de wereld waar ze heen kunnen.

Dat gezeik van dat volk op tv ben ik ook vort klaar mee! Zitten op hart van Nederland te klagen dat het onmenselijk is enz dat ze daar buiten voor de poort moeten wachten. Dan ga je toch naar een ander land als het daar beter is?

Doen ze niet want ze weten maar al te goed dat ze hier alles in de schoot geworpen krijgen en hun familie later ook nog effe over mogen laten komen als die er niet al bij zijn!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!