Hier zie je Kraakman BV (Middenmeer) × met een Mercedes-Benz Actros? met Broshuis met daarop de John Deere 6R 185 die afgelopen week op de ATH stond.20-09-2022, Biddinghuizen.

Mercedes-Benz Actros

+1
Jotke
Hier zie je Kraakman BV (Middenmeer) × met een Mercedes-Benz Actros? met Broshuis met daarop de John Deere 6R 185 die afgelopen week op de ATH stond.

20-09-2022, Biddinghuizen.

Reacties

+2
Albert Peters
Blijf jij in biddinghuizen??
+1
Jotke
@Albert Peters

Nee... ben er gewoon 3 keer geweest afgelopen dagen. Die machines komen niet vanzelf thuis.😉
+1
Albert Peters
@Jotke vandaar dudelijk
angelo-nabben
@Jotke werk jij bij Kraakman als chauffeur?
+2
Jotke
@angelo-nabben

Nee. Rijdt met een van hen( die van de ex de Kok volvo van men andere foto's die ik vanmiddag heb geplaatst) regelmatig mee in men vakanties. Waaronder ook bij opbouwen/afbreken ATH zoals afgelopen 2 dagen.

Deze andere van Kraakman was ook daar in Biddinghuizen net als afgelopen maandag om te laden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mercedes-Benz Actros en hebben de trefwoorden john deere , johndeere , broshuis , mercedes-benz , biddinghuizen en ath/gth 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!