Foto van een Deutz-Fahr 6165.4. Foto is geplaatst door BvdD op 22-09-2022 om 20:00:44, met 10 reacties.

Deutz-Fahr 6165.4 RC shift met jako 1500

+2
BvdD
Foto van een Deutz-Fahr 6165.4

Reacties

+1
jasper john deere
Gebruik je die manometer op de velg alleen om de bandenspanning te controleren of zit die er nog om een andere reden op?
+1
BvdD
@jasper john deere die zitten er puur voor het gemak.
deufi
En bevalt hij nog steeds goed?
+1
BvdD
@deufi ja top ding. Zeer tevreden. Vooral het kopakker management is super. 1 druk op de knop. En alles gaat vanzelf. Geluidsniveau en vering zijn ook top.
deufi
@BvdD goed om te horen! Wij hebben ook kopakker management maar gebruiken het in praktijk nooit. Alles werkt eenvoudig, dus af en toe een paar keer de knopjes indrukken is ook niet zoveel werk.
+1
BvdD
@deufi vooral met de zaaicombinatie (fronttank kopeg zaaimachine ) moet ik vrij veel acties achter elkaar doen. Als je dan netjes wil werken is het echt een uitkomst
deufi
@BvdD misschien moeten we het dan toch maar eens proberen dit najaar of het bevalt.
Deutz10
Beste banden eronder. Bevallen die bridgestone banden?
BvdD
@Deutz10 ja bevallen erg goed. Ze kunnen mooi lang worden als je er lucht uit laat. Ik kan in de opkomst van de groenbemester geen sporen ontdekken. En ook de grip met bijvoorbeeld ploegen is goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!