Foto van een Petter onbekend/overig daar gaat tie dan, op naar een nieuw adresje.. Foto is geplaatst door Deutz-Fahr-Rijder op 08-10-2022 om 15:46:35, met 14 reacties.

Petter onbekend/overig

+2
Deutz-Fahr-Rijder
Foto van een Petter onbekend/overig daar gaat tie dan, op naar een nieuw adresje.

Reacties

+4
Deutz-Fahr-Rijder
@fiatfan veel plezier ermee💪
steyrlanzboy
Mooi
+1
Rondeutz06
Mooi gedaan, weer een tfer blij gemaakt 👍👍
+2
Deutz-Fahr-Rijder
@Rondeutz06 zo is dat, we blij dat tie naar een liefhebber is gegaan. Wij weer wat plek op het erf en iemand een leuk projectje. Win-win
+1
Jotke
@Rondeutz06

Wat ik dan ook weer mooi vindt is dat ie naar bijna om de hoek bij z'n geboorteplek is gegaan. 5,7 km om precies te zijn.
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@Jotke dat klopt inderdaad👌
+1
fiatfan
@Deutz-Fahr-Rijder ik kom binnenkort zijn dynamo halen.. we hebben er al best veel aan gedaan. Stuur, remmen, regelaar vd pomp. Afstellen bak is lastig. Eerst ging ie moeilijk in z'n 3, nu weer niet in z'n achteruit..
Deutz-Fahr-Rijder
@fiatfan kijkaan, dat is goed om te horen👌 is op een goed adresje terechtgekomen zo te horen.
Jotke
@fiatfan

Heb je de achterklep nog teruggevonden/gekregen?
Deutz-Fahr-Rijder
@Jotke achterklep? Die zat er op toen hij bij ons weggegaan is dacht ik🤔🤔
+1
Jotke
@Deutz-Fahr-Rijder

Ja maar is ie tijdens een rondrit door de gemeente verloren.
+1
fiatfan
@Jotke ja hoor, waar fb niet allemaal goed voor is.... ten eerste had ik nu nog geen petter, en ten tweede was ik die klep nog steeds kwijt, alhoewel hij valk bij ons huis stond. de vinder had deze tegen een paaltje gezet, maar door de groene kleur viel deze niet op. ik rijd er dagelijks 2-3 keer langs maar zag hem niet voordat hij me erop wees...
Jotke
@fiatfan

Aah oke. Gelukkig!

Ja soms is Facebook verrekte handig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Petter onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!