Een prachtige overzicht foto van ons laatste evenement, op 25 september 2022. Tot op heden zijn wij nog steeds de enige oldtimer hakseldag in België. Op 25 september 2022 was het onze derde ' Retro O

Retro Oogstdag

+5
MMaarten
Een prachtige overzicht foto van ons laatste evenement, op 25 september 2022.
Tot op heden zijn wij nog steeds de enige oldtimer hakseldag in België. Op 25 september 2022 was het onze derde ' Retro Oogstdag ' en ditmaal op een nieuwe locatie.
Op de foto zie je onze volledig terrein. Iets meer dan 17 ha besloeg het terrein, inclusief parking, cateringzone en dergelijke.
We hadden 7.5ha mais te hakselen met 16 hakselaar. 1 ha bieten te rooien met 5 rooi combinaties en 1 ha mais om te dorsen. Dit met twee machines, één mais dorser en één kolvenplukker.
Voorts was er ook nog plaats om met oldtimer tractoren te ploegen en met grotere youngtimers grondbewerkingen uit te voeren.
Op ons evenement konden we meer dan 70 deelnemers verwelkomen met hun machines. Niet alleen uit de buurt, maar van over gans België. Ook enkele TF leden deden mee aan ons evenement.
De Retro Oogstdag werd bezocht door meer dan 2500 bezoekers uit België, maar ook Nederland, Frankrijk en Duitsland.
Voor ons een meer dan geslaagd evenement.

Als deze foto niet mag, verwijder hem maar 😉
retro-oogstdag.be/

Reacties

+3
Jotke
Dat lijkt me zeker prachtig!😍
+3
stijn-de-bock
Deze foto MAG ZEKER BLIJVEN.
+1
WaterDeutzer
Prachtig overzicht van alle activiteiten op 1 beeld. Misschien net iets te hoog?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!