De TL17 staat geduldig te wachten op de trekker met voorlader, want de baal sprong weer eens niet vanzelf op de kar. Hebben jullie daar ook wel eens last van? Eventuele tips zijn welkom.Deze foto is g

Balen rijden op een mooie voorjaarsavond

+16
hooidonk
De TL17 staat geduldig te wachten op de trekker met voorlader, want de baal sprong weer eens niet vanzelf op de kar. Hebben jullie daar ook wel eens last van? Eventuele tips zijn welkom.

Deze foto is gemaakt op de prachtige avond van 12 mei. Niet te lang bij nadenken dat dit al weer 5 maanden geleden is. Maar één troost, over nog maar 7 maanden is het al weer 12 mei.

Reacties

+6
Hannesman
Tja die ronde balen zijn koppig 😅
+1
hooidonk
@Hannesman
Ja wel hè? Was al bang dat het aan mij lag. Ze zijn ook zo lekker nikszeggend, met maar 3 kanten.

Zou dat met vierkante beter gaan?
+4
a3vandiejen
Mooie foto.
+4
Rondeutz06
Prachtige foto
+1
wilbertkw
Andersom gelukkig ook nog nooit mee gemaakt maar wel eens gezien dat er balen van een wagen afgesprongen waren😉
+1
Hannesman
@wilbertkw op onverharde wegen wou er bij ons nog wel eens 1 in de sloot springen 😅
+1
jehan
Bunt net kikkers wha ?@Hannesman
Hannesman
@jehan was echt een slechte weg naast stuk natuurland, gaten van zon 30-40 cm. Dan wipte de achterste hoekbaal er af 🤷
+2
hooidonk
@wilbertkw
Ik ben er heel veel jaren terug achter gekomen dat je ze op een mestverspreider, niet vooraan en dan op één kant moet beginnen met laden. Die stapte er binnen 2 meter weer af. En de mestverspreider tilde een pootje op, zonder dat er een boompje in de buurt was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 17 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!