Foto van een Same Meerdere. Kwam dit tegen op een Engelse site ( classic tractor) . Vond deze te mooi om niet te delen op TF

Same Meerdere

+11
mklok
Foto van een Same Meerdere. Kwam dit tegen op een Engelse site ( classic tractor) . Vond deze te mooi om niet te delen op TF

Reacties

+9
Rondeutz06
Prachtige foto, met zo een scania 81 heb ik mijn rijbewijs gehaald
+10
WaterDeutzer
Mooie vracht! Maar op deze rit is 't roestproces al begonnen.🙊 Kom maar op...🙈
+6
Massey 2705
@WaterDeutzer okay , als ze tegen zo,n ritje niet kunnen met wat regen op de foto , Dan is de kwaliteit wel erg slecht......!
+6
a3vandiejen
@WaterDeutzer Alfa Romeo kon er ook wat van, ook Italiaans.😅
+6
WaterDeutzer
Quote Reactie van @a3vandiejen:
Alfa Romeo kon er ook wat van, ook Italiaans

Eigenlijk alles wat van plaatwerk was uit Italië in jaren '60-'70. De staalfabrieken hadden het kunstje van kwaliteit nog niet onder de knie.
+4
deufi
@WaterDeutzer Zal het niet eerder aan de spuiter en verf hebben gelegen, in plaats van het staal? Moderne machines vind ik overigens veelal ook drama qua lak. Zeker machines die gepoedercoat zijn.
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @deufi:
in plaats van het staal

Nee echt, ze hadden daar in het zuiden echt een staalprobleem. Het juiste menu van SSAB of Thyssen kwamen ze pas veel later achter.
+2
Hanomag22
@WaterDeutzer die generatie scania kon je ook horen roesten. Heb ik van horen zeggen. De meesten waren al van de straat toen ik begon te lopen 😜
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Hanomag22:
die generatie scania kon je ook horen roesten.

Zweedse trucks, ook Volvo, roesten omdat er water in tussenruimtes kwam waar dat niet weg kon. Italiaans plaat roestte gewoon geheel door. Auto's en trucks die (zonder schade) doorroesten kom je vandaag niet meer tegen.
+5
Hanomag22
@WaterDeutzer gelukkig niet nee. Dat probleem ken ik van m’n oude Mercedes ook. Sprinters hebben dat spontane heel hard roesten trouwens nog tot ver in deze eeuw volgehouden.
+8
caseboy
Classic tractor heeft vaak van zulke mooie oude foto's
+7
a3vandiejen
Hij is schitterend, heb hem van de week 3 keer gehad van verschillende mensen.
+7
Massey 2705
Mooi dat je die foto deelt Marco....
Dit is begin jaren 80 denk ik...?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!