Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies.Te koop aangeboden.Trekkertrek trekhaak.en nog wat losse onderdelen.bij interesse stuur maar een pbtje

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies.
Te koop aangeboden.
Trekkertrek trekhaak.en nog wat losse onderdelen.
bij interesse stuur maar een pbtje

Reacties

Fendt926Driver
Passend op een guldner G75???
@Fendt926Driver geen idee.
ik heb deze overgenomen toen hing hij in een Fendt 309.die plaat er tussen gemaakt zo dat hij bij mij in de slede paste van de 6400. dan zal ik hem volgende week eens moeten meten hoe breed de plaat is
Fendt926Driver
@johndeere6910forever ok. Heb er geen intresse in. Maar er stond niets bij waar die op paste
@Fendt926Driver nee dat klopt was ik even vergeten🙈
+1
DANOONTJE POWERR
@johndeere6910forever ga je stoppen met trekkertrek?
+1
@DANOONTJE POWERR ja van het jaar weinig zelf gereden.en door mn ongeluk kan ik nog weinig tot niks beuren dus iedreen moet helpen opbouwen en afbreken.en ik had er weinig schik meer van om zelf te rijden.
DANOONTJE POWERR
@johndeere6910forever oké, ja dat is jammer dan.
+1
@DANOONTJE POWERR ja dat wel.maarja soms moet je keuze's maken.en als ik echt wat meer zo willen kan de trekker toch nie mee komen. en het hangen op de wedstrijden gaat ok nog nie zo best.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!