Vandaag heb ikzelf de hele dag zwarte grond aangevoerd en slechte grond afgevoerd voor een tuinaanlegger. De man zelf is enorme Volvo BM liefhebber. Hier is een luchtrem installatie opgebouwd. Er is o

Volvo BM 810

+12
Gavrie Willemsen
Vandaag heb ikzelf de hele dag zwarte grond aangevoerd en slechte grond afgevoerd voor een tuinaanlegger. De man zelf is enorme Volvo BM liefhebber. Hier is een luchtrem installatie opgebouwd. Er is ooit een andere (bescheiden) turbo opgebouwd en er zijn een paar kleine dingen aan de injectiepomp ooit veranderd. Trekker is in top-toestand, ziet er echt fantastisch uit. Heeft 350 pk op het vliegwiel. Eigenlijk een wolf in schaapskleren….

Reacties

+1
RVM
Doe bart en herman maar de groeten
Gavrie Willemsen
@RVM ik ken alleen Bart.
+2
RVM
@Gavrie Willemsen herman is zenne pa. Trekker is 1 van de ik geloof 3 ex 810’s van een plaatselijke loonwerker. 1 andere is helaas gesloopt tot tractorpuller, de andere stond 15 jaar terug te koop bij een koeienboer in Minderhout, geen idee waar die is. Alledrie met de unieke spatbord verbreders achteraan die de loonwerker zelf gemaakt had ga ik vanuit.
+2
Rondeutz06
Poah wat een prachtbeest
+2
2850Johndeere6R
Met de Volvo Barre Meters maken dus. Plaatje van apparaat 👍
Kramer U800
350 pk had ik dan weer niet verwacht!
derk16
Is dit nog gewoon een td 60 blok?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!