ik stop niet vaak om een foto van matriaal van een ander bedrijf te maken maar voor dit mooie duo toch wel even uitgestapt

Fendt 824

+3
rubenv
Ik stop niet vaak om een foto van matriaal van een ander bedrijf te maken maar voor dit mooie duo toch wel even uitgestapt

Reacties

+1
leonardvdm
Ik ga toch voor de linkse💪
Ik hou niet zo van broodtrommels😂
+1
wim-same
El mega veel zonne panelen denk ik
+3
MaxxuM4ever
@wim-same aan de kisten te zien een akkerbouwer, die hebben vaker een grotere stroom aansluiting vanwege koeling en klimaat beheersing van opgeslagen product en konden om die reden ook zonder al te veel extra investeringen inschrijven voor de SDE subsidie om de hele aansluiting capaciteit aan zonnepanelen op het dak te leggen.
+2
GerbertXL
Poah mooi man. Niet mijn trekkers die ouwe 800's maar wel mooi. Die tg/t8 vind ik net zo mooi, en leuker omdat je ze bijna nooit ziet.
caseboy
@GerbertXL indederdaad. Ik vind die 800's prachtige trekkers maar vind zo'n T8000/ TG eigenlijk mooier om te zien vooral omdat je ze zelden ziet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!