Foto van een Case International Maxxum 5150 Plus. Foto is geplaatst door marco955 op 21-10-2022 om 21:54:23, met 11 reacties.

Case International Maxxum 5150 Plus

189 foto's van @marco955

+1
marco955
Foto van een Case International Maxxum 5150 Plus

Reacties

MaxxuM4ever
Beste trailer. Wat is dat voor hef/lader in de fronthef? Hoeveel kg en hoe hoog kun je Daar mee tillen?
marco955
@MaxxuM4ever seleman en hogendoorn. Met de fronthef omhoog kan ik 2 hoog op de wagen stapelen. Maar ik gebruik hem meer om balen te verzetten.
+1
MaxxuM4ever
@marco955 lijkt me een ideaal ding om bulkzakken kunstmest boven de strooier te hangen. Fronthef hebben we op 3 trekkers maar geen voorlader
+1
trean
@MaxxuM4ever dat zou je ook met een hefmast kunnen doen, dan heb je het gewicht korter bij en het steekt minder uit tijdens transport, maar misschien is het zicht bij deze machine weer beter.

S &H is tegenwoordig BCW machines
vandenbergmechanisatie.nl/bcw_machines/
caseboy
Gebruiken jullien die oplegger met kraan om balen te laden?
marco955
@caseboy ja kemp klem aan de kraan gemaakt
caseboy
@marco955 oke doe je dan de balen eerst verzamelen in het veld?
+1
marco955
@caseboy langs de dijken. Soms omhoog zetten of meerdere balen op rij zetten. Meestal gaan we met z'n tweeën 1 rijden en 1 op de kraan om te laden. Dan probeer ik zoveel mogelijk op de verharding te blijven. Het hele circus weegt leeg nog wel een beetje 🤣🤣
caseboy
@marco955 ja dan werkt dat ideaal met zo'n kraan. ik vroeg het me een beetje af want het leek mij nogal een gedoe als je daarme in je eentje balen moet laden in het veld, dan ben je continu op en neer aan het gaan van de trekker naar de kraan.
jehan
Mooi systeem zo met de laadkraan ..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5150 Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!