Foto van een Lindner Lintrac 80 uitgevoerd als zelfrijdende maaier. Foto’s heb ik van een vertegenwoordiger van Lindner.

Lindner Lintrac 80

+1
Fast Eddy
Foto van een Lindner Lintrac 80 uitgevoerd als zelfrijdende maaier.
Foto’s heb ik van een vertegenwoordiger van Lindner.

Reacties

+1
Towaberg
Meesturende achterwielen 👌
+1
deufi
Luxe gazonmaaier! Dan zou ik de trekker ook nog op betere gazonbanden zetten.
+1
Fast Eddy
@deufi

Dit is in Oostenrijk daar is de ondergrond over het algemeen harder. Duitse (en waarschijnlijk ook Oostenrijkse) sportvelden zijn ook knijterhard door de onderlaag van gebroken puin met grond.
deufi
@Fast Eddy Vandaag. Hier in Nederland doen ze dat waarschijnlijk niet omdat dat te veel kost?
+1
Fast Eddy
@deufi

Zo`n onderlaag bedoel je. In Nederland hebben we (gelukkig) daar een andere visie op. De Duitse velden kan je met de vrachtwagen gewoon over de onderlaag heen rijden.
+2
Schluterfan
Prachtige trekkers zijn dit toch. Mocht ik ooit wat comfortabelers zoeken, zou het een Lindner worden, al is het alleen al omdat ik dan weer wat heb dat de buurman niet heeft haha. Jaren terug in het Innovation Centre geweest, blijft toch bij. Ik denk dat de foto hierboven ook daar gemaakt is.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner Lintrac 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!