Onze nieuwe Miedema Structural MS4000 afgeleverd in Canadese style. Foto is geplaatst door dave 7810 op 29-10-2022 om 17:40:52, met 5 reacties.

miedema Aardappelpoter

+5
dave 7810
Onze nieuwe Miedema Structural MS4000 afgeleverd in Canadese style

Reacties

+2
Jotke
Mooi truckske!

Het ziet er altijd imposant uit maar heb wel es het gevoel dat een Europese truck meer vervoerd dan die uit de klauwen gewassen maar toch als je ze langs een Europese zet weer niet zo grote Amerikaanse trucks.
+2
dave 7810
@Jotke ja dat klopt inderdaad en naar Amerika toe laden wij maar 20 ton aardappels dus dat zijn eigenlijk maar halve vrachtjes
+1
Jotke
@dave 7810

Oké. Ja heb hier in NL ook wel es Amerikaanse trucks gezien. O.a. een van die Doosan importeur? Annema ofzoiets?

Als je die dan langs een Europese zet valt het echt wel mee hoe groot ze zijn maar het ziet er wel imposant uit door die lange neuzen en grote uitlaten enz.
+1
PieterA
Mooie machine, daar kun je weer jaren mee vooruit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema Aardappelpoter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!