Home sweet home. Met 18200 uur is de turbo vervangen. Op zich is dat niet echt erg, het is maar dat er op die 6000 uur dat we er met gereden hebben toch al heel wat kosten zijn aan geweest. Het was de

Fendt 828

+13
Gavrie Willemsen
Home sweet home. Met 18200 uur is de turbo vervangen. Op zich is dat niet echt erg, het is maar dat er op die 6000 uur dat we er met gereden hebben toch al heel wat kosten zijn aan geweest. Het was destijds zo erg dat ik van “pure ellende” snel een nieuwe 826 heb gekocht. Het was de planning dat deze dan wat minder zou gaan rijden maar dat is niet gebeurd, deze heeft zelfs meer uren gedaan in dezelfde tijdspanne dan de nieuwe 826. Dat komt omdat er op deze 828 lang een vaste arbeidskracht heeft opgezeten en de chauffeur van de nieuwe 826 sprong regelmatig manueel bij bij rioleringswerken. We hebben ook nog de turboslang moeten vervangen want die stond ook op klappen. Hopelijk kunnen we er nu weer een tijdje tegenaan….

Reacties

+9
Andre150
Helaas zijn deze types niet de beste bij fendt, weet er hier geen 1 waar nog een originele motor voor zit. Hopelijk gaat het vanaf nu weer beter.
+3
Gavrie Willemsen
@Andre150 mijne kop is er ooit afgeweest voor andere koppakking maar daar is het bij gebleven
+5
valmet6400power
Bij Gavrie zullen Fendt tractoren komen en gaan maar in alle gevallen zal de 1455 stand-by staan!
+4
Gavrie Willemsen
@valmet6400power ha ha dat rijmt, ik heb nochtans ooit nog maar 1ne Fendt verkocht en dat was een 612 Turbomatik E
johndeere 2650
@Gavrie Willemsen en een 824 ingeruild 😂
Gavrie Willemsen
@johndeere 2650 oh dat is waar, was ik even vergeten….

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 828 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!