Foto van een Fendt 724 met Strautman ladewagen.  1 van onze zoons rijdt hiermee rond in Australië . Hij werkt tijdelijk bij een loonbedrijf ten zuidoosten van Melbourne.

Fendt 724

+6
Wimariete
Foto van een Fendt 724 met Strautman ladewagen. 1 van onze zoons rijdt hiermee rond in Australië . Hij werkt tijdelijk bij een loonbedrijf ten zuidoosten van Melbourne.
+3
wim-same
@Wimariete Die wil nooit meer op een VALTRA. Oeps
+8
Wimariete
@wim-same Dat is goed mogelijk, maar de Valtra,s rijden ook perfect. Als hij zelf voor de financiën verantwoordelijk is mag hij ook zijn eigen merk kiezen. Voorlopig rijden we Valtra.
+2
arnold-arentze
@Wimariete Een mooi avontuur voor je zoon. Ik ken er verschillende die ervaring op doen in Canada of in de Verenigde Staten. Maar Australië hoor ik nooit over de landbouw, leuk om te zien👍
+3
Wimariete
@arnold-arentze mijn zoon is samen met iemand van school daar naar toe. Ze wilden eerst hun buitenland stage in Canada of Amerika gaan doen, maar door de corona kregen ze geen visum. Hij heeft toen zijn stage in de kop van Denemarken gedaan. Nu ze klaar zijn met school hebben ze hun plannen weer opgepakt en in Australië kregen ze het eerst een visum. Wat ik uit de verhalen begrijp wordt er hoog uit 1 of 2 keer per jaar gemaaid. De rest is te droog. Rond januari en februari wordt de mais gehakseld. Rond maart is het oogst seizoen voorbij.

Reacties

+3
Siete
Is dit meteen op zwad gemaaid, of vergis ik me daar in?
Weet helemaal niet waarom hoor, maar had deze foto nooit met Australië geassocieerd 😅 Zal wel komen omdat ik altijd de kerktoren in t zicht houd..
🤭
+3
Wimariete
@Siete of dit meteen in zwad gemaaid is weet ik niet. Mijn zoon is er nu een week en is niet erg royaal met info of uitleg. Af en toe een foto met kleine toelichting.
+2
wim-same
@Wimariete In het zwad gemaaid hoeft niet zo te zien, Kan ook met een dubbele hark in het zwad gelegd zijn.
+2
wim-same
@Siete Maar als wij beelden van Australië te zien krijgen, gaat het over droogte, klimaat of discriminatie van Aboriginals. maar nooit van vruchtbaar land in Australië.
+2
arnold-arentze
@wim-same Dit zou je in onze beeldvorming niet verwachten in Australië. Terwijl ik van Nieuw-Zeeland wel dit beeld van graslanden heb. Zo zag ik afgelopen zomer in Spanje een heel gebied met rijstvelden, dat was ook het laatste wat ik in Spanje verwachte. Zo is het wel mooi om te zien dat elk Land veel verschillende vormen van landbouw mogelijk zijn😆
+1
wim-same
@arnold-arentze dus zo worden wij door de media verkeerd voorgelicht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!