Een laatste foto van de Landini Legend 105 .... Foto is geplaatst door husky op 05-11-2022 om 19:06:53, met 15 reacties.

Landini Legend 105

+3
husky
Een laatste foto van de Landini Legend 105 ...

Reacties

CoenNijenhuis
@husky komt er wat anders voor terug?
husky
@CoenNijenhuis een massey ferguson 5445
arjanvw
@husky liever iets wendbaarders dan deze legend?
husky
@arjanvw nou deze is nog redelijk wendbaar, ook een erg fijne trekker om mee te werken, echter laat ie technisch wat te wensen over....
+2
arjanvw
@husky Dat is jammer, mijn buurman heeft een Legend 115 daar heeft hij ook geregeld wel wat mee maar geen hele grote dingen. Qua leeftijd ga je er wel een mooi stuk op vooruit!
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @husky:
5445

Eerlijk gezegd een beetje laffe trekker qua trekkracht.
Wij hebben er toendertijd een 5455 van laten afstellen, daar knapte die flink van op.
+3
husky
@DANOONTJE POWERR De 5445 komt voornamelijk voor de uitrijkar, lier, klepelmaaier,armmaaier en voor de houtklover, daar heb ik met 90 pk voldoende aan als het goed is.
Onze 5455 is ook niet de felste trekker maar dat is hier niet echt nodig, alleen voor de bosklepel heb ik vol vermogen nodig... mocht er niet genoeg vermogen zijn kunnen we hem nog iets bijgeven, maar zolang het niet nodig is doen we dat niet.
+4
16045HSX
Toch nog wel een statige trekker. Hier zie je ze niet meer helaas.
+5
a3vandiejen
Mooie Landini, jammer van de gebreken.
+3
Mikkell
Mij opa heeft nog steeds een legend die vooral bij ons nu loopt ben blij dat ik er niet dagenlang op zit, Maar als je hard moet trekken zijn dit mooie trekkers
+4
Towaberg
We zullen deze trekker missen 😭😭😭
husky
@Towaberg het is niet anders...
+4
16045HSX
@Towaberg Het is een legend.
+4
wilbertkw
Jammer, maar was er ook bang voor. En daarom in 2daarom in 2019 ook niet geïnformeerd naar deze trekker. Ik wilde een 6 cilinder met fronthef en aftakas en geef toe dat ik wel getwijfeld om te informeren maar toen kwam ik bij toeval de 6270 tegen. Maar zoals Ward al zegt we zullen de foto's gaan missen en succes en plezier met de 5445

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Legend 105 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!